top of page

Steeds meer ondernemers hebben ambachtelijk, biologisch, eerlijk, persoonlijk en klantgericht werken, vaak met streekproducten, als belangrijke uitgangspunten voor hun manier van werken. 

Handgeschilderde belettering geeft op een passende wijze uiting aan de waarden die U wilt uitstralen. 

 

Borden

Op maat gemaakt en in overleg geheel naar uw wensen, kan een goed gemaakt bord de aandacht trekken. Dit kunnen borden zijn met de bedrijfsnaam, maar ook menuborden, borden met mededelingen, prijslijsten, menu’s, stoepborden (de zogenaamde A-Frames), verwijsborden, borden voor trouwerijen etcetera.        

 

Winkelpuien en winkelruiten

Een handbeletterde winkelruit of winkelpui kan een winkel onderscheiden van de eenheidsworst die je nu vaak ziet in winkelgebieden. Zeker wanneer U wilt laten zien dat U een bijzonder product verkoopt.   

Ook een uitverkoop kan profiteren van een (tijdelijk) handbeschilderde winkelruit. 

 

Murals

Muren kunnen van een saai vlak die het uitzicht blokkeert veranderen in een fraai communicatiemiddel. Bedrijfsnamen, logo’s, productbeschrijvingen, een muur leent zich door zijn grote oppervlak voor uitingen waar andere oppervlakten vaak te klein voor zijn.    

Maar ook binnen in bijvoorbeeld een saai kantoorpand kan een mooi geschilderde tekst inspirerend werken, of een anonieme woonflat een  warmere uitstraling geven. 

 

Blackboards

Blackboards, oftewel krijtborden, worden vooral in de horeca veel gebruikt om permanente, maar ook tijdelijke mededelingen mee te doen. Vaak worden ze door een personeelslid met een leuk handschrift beschreven, maar een professional kan de attentiewaarde van dit soort borden naar een hoger niveau tillen. Handgemaakt en beschilderd of beschreven met krijtstift geven ze uw café of restaurant een mooie traditionele uitstraling. 

 

Bedrijfsauto’s

Kijk op de weg om je heen en je ziet heel veel bedrijfsauto’s met belettering die allemaal op elkaar lijkt. Een met de hand beschilderde auto valt hiertussen gelijk op. Bovendien blijft verf veel langer mooi dan vinyl-stickers, die vaak al snel loslaten in de verschillende weersomstandigheden waar auto’s op de weg mee te maken krijgen.

En als U een fraaie oldtimer als bedrijfsauto heeft, is het eigenlijk een must om die met de hand te laten beschilderen en dat geldt ook voor de nu zo populaire foodtrucks.    

 

Boten

Het hebben van een eigen boot is voor veel mensen de ultieme droom en uw boot met de hand laten beschilderen is een fraaie bevestiging van het feit dat sommige dromen geen bedrog zijn.    

 

Belettering met bladgoud (Goldleaf)

Bovenaan de lijst van vaardigheden die een sign painter kan hebben, staat het gilden, het beletteren met bladgoud. Dit kan op borden zijn, maar de fraaiste resultaten worden behaald op ruiten, het zogenaamde reverse window gilding.

Dit is een bewerkelijk proces dat wordt gedaan met puur 23 karaats bladgoud en is dus best prijzig. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het geeft uw bedrijf een luxueuze en succesvolle uitstraling, die absoluut niet behaald kan worden met stickers.   

Logo- en huisstijldesign

Naast het uitvoeren van het schilderwerk, behoort natuurlijk het ontwerpen hiervan ook tot de mogelijkheden. Veel bedrijven zien het logo en de huisstijl als een bijzaak bij het ondernemen en onderschatten hoe belangrijk de juiste uitstraling is, dus ook hierin kan ik voor U voorzien.

 


Waarom?

bottom of page